Huidverzorging

Naast het ruime assortiment reguliere medicatie heeft apotheek Koert ook een ruim assortiment aan huidverzorgingsproducten van Vichy en La Roche-Posay. Vichy is voor de reguliere huid en La Roche-Posay voor de overgevoelige huid.

Vichy

Vichy is een plaats in gelegen in het hart van Frankrijk. Het Vichy Thermaal Bronwater is bacteriologisch puur en sinds de 17e eeuw bekend. Het Thermaal Bronwater van Vichy is rijk aan calcium en magnesium. Het bronwater voorkomt gevoeligheidsreacties en irritaties door agressies van buitenaf.

De Laboratoires van Vichy hebben een complete productlijn gecreëerd voor de verzorging van de huid met het kalmerend Thermaal Bronwater van Vichy, gefabriceerd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie.

De Laboratoires van Vichy hebben sinds hun oprichting in 1931 maar één doel: Het bevorderen van de gezondheid van ons grootste orgaan, de huid. Hun belangrijkste opdracht is het voorkomen en verbeteren van fysiologische stoornissen van de huid zoals een vochtarme huid, de uitdroging van de huid, rimpeltje, sinaasappelhuid etc. Dag na dag geeft het water de huid in totaal 17 minerale zouten en 13 sporenelementen, die de geïrriteerde huid kalmeren.

La Roche-Posay

Het Thermaal water van La Roche-Posay is het enige bronwater dat van nature rijk is aan selenium en vrije radicalen tegenhoudt. Het thermaal water heeft kalmerende, herstellende en verzachtende eigenschappen. Het Thermaal water van La Roche-Posay bevat geen conserveermiddelen wordt verpakt in een steriele omgeving waardoor het zijn zuiverheid en werking behoudt. Het is verwerkt in alle verzorgingsproducten om de werking van ieder product te maximaliseren.

La Roche-Posay is het eerste Dermatologisch Thermaal Centrum in Europa waar jaarlijks 10.000 mensen behandeld worden, zowel volwassenen als kinderen met huidziekten zoals atopisch eczeem, psoriasis of ernstige verbrandingen.

La Roche-Posay heeft verschillende producten voor de behandeling van een zeer gevoelige huid, zeer droge huid, acne, of rosacea. De producten voor een zeer gevoelige huid bevatten geen parfum, conserveermiddelen, lanoline of alcohol. De producten van La Roche-Posay worden aanbevolen door dermatologen voor alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige.

 

Heeft u vragen over onze huidverzorgingsproducten? Kom dan langs in de apotheek of neem contact op met onze apothekers.