Thuiszorg en Weekdosering

Gebruikt u meer meerdere geneesmiddelen naast elkaar? Of hebt u soms moeite om alles uit elkaar te houden? Of vergeet u wel eens een tablet? Dan is de medicatierol misschien iets voor u. Met dit systeem worden uw geneesmiddelen overzichtelijk verpakt. Per week of twee weken. Elk geneesmiddelen keurig voorzien van naam, aantal en innametijdstip. Per innametijdstip verpakt. De zakjes voor een week zitten aan elkaar vast en deze krijgt u in een medicijnbakje geleverd.

Wij maken een schema welke medicatie ‘s ochtends, ’s middags, ’s avonds en voor het slapen ingenomen moet worden. Dit schema krijgt u ons mee op papier. Ook kunnen wij dit digitaal aanleveren aan uw thuiszorginstantie.U krijgt zo een duidelijk overzicht van uw medicatiegebruik. Mocht er een verandering in het medicatiegebruik zijn dan kan dit meteen aangepast worden en dezelfde dag worden bezorgd.

Check onze MedicatieApp!

Wilt u zelf ook liever een digitaal overzicht, gebruik dan onze MedicatieApp. Deze app kunt u gebruiken voor het instellen van alarmen op uw telefoon, maar ook voor het bijbestellen van geneesmiddelen.

Ga naar "Persoonlijk Dossier" bovenin om de App te downloaden via Service Apotheek

Duur? Kostenloos!

Deze service wordt in principe volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Natuurlijk is het wel zo dat aan bepaalde voorwaarden voldaan moet worden, zoas meerdere middelen op verschillende tijdstippen.