Bezorging en 24-uurs afhaalautomaat

Apotheek Koert vindt het belangrijk dat haar cliënten te allen tijden de nodige geneesmiddelen tijdig kunnen ontvangen. Daarbij is het van groot belang dat cliënten zich verbonden blijven voelen met onze apotheek, zodat wij waar nodig kunnen meedenken.
Hiervoor bieden wij twee mogelijkheden:

 • De 24-uurs afhaalautomaat
 • Bezorging van uw geneesmiddelen

24-uurs afhaalautomaat

U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen afhalen uit het uitgifte automaat. Als het recept in de apotheek klaargemaakt is, krijgt u een SMS-bericht met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u uw medicijnen afhalen. Deze service is geheel gratis en mogelijk voor Apotheek Koert Biltstraat en Apotheek Koert Binnenstad.
Vanzelfsprekend bent u ook altijd binnen welkom in onze nieuwe apotheek voor een persoonlijk advies.

Inschrijven en werkwijze afhaalautomaten

 1. Per mail, telefoon of aan de balie aangeven dat u interesse heeft.
  • Vermeld uw NAW-gegevens.
  • Vermeld uw geboortedatum.
  • Vermeld uw 06-nummer.
 2. Geneesmiddelen klaarzetten
  Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen de volgende werkdag voor u klaargezet in de afhaalautomaat.
 3. SMS-bericht
  U ontvangt een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede SMS wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur worden uw geneesmiddelen uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.
 4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself24 (Apotheek Koert Biltstraat)
  Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself24. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt.
  Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegevens afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt.
  Geneesmiddelen waarvoor (bij)betaald moet worden, kunnen via  de aangesloten pinautomaat afgerekend worden. De Pharmaself24 is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.
 5. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaloxs (Apotheek Binnenstad)
  Toets de afhaalcode in op het pinpad bij de voordeur van de hoofdingang. De voordeur gaat open en u kunt de hal betreden. De afhaalkluisjes hangen direct links. Toets de afhaalcode in op het pinpad bij de kluisjes. Uw kluisje wordt geopend en u kunt uw geneesmiddelen uit de kluis nemen. (De afhaalkluisjes bij Apotheek Binnenstad hebben geen pinfunctie. Voor geneesmiddelen die betaald moeten worden dient u eerst toestemming te geven voor automatische incasso)

Wat kan er niet in de afhaalautomaat? 

 • Medicijnen waarbij een uitleg nodig is (eerste uitgiftegesprek). Bijvoorbeeld bij de start met het gebruik. 
 • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden. 
 • Producten die te groot zijn.  
 • Medicijnen met een glazen verpakking. 

Bezorging

Cliënten die wegens gezondheid, beperkingen of andere onvoorziene omstandigheden niet in staat zijn de apotheek te bezoeken kunnen daarom gebruik maken van onze bezorgservice. Wij hebben een enthousiast team van bezorgers, die gratis medicatie aan huis bezorgen.

De bezorgtijden zijn:  12:00 uur in de middag en 17:30 uur in de namiddag .

Track & Trace voor verpleeghuizen, klinieken en instellingen

Wij maken gebruik van een geïntegreerd Track & Trace systeem voor instellingen en verpleeghuizen waaraan wij leveren. Wanneer onze bezorgers een levering voor een afdeling doen, krijgt de betreffende afdeling automatisch een bericht.