Wij hebben een ruim assortiment geneesmiddelen. Bestel op www.apotheekkoert.nl Wij hebben een ruim assortiment geneesmiddelen. Bestel op www.apotheekkoert.nl

Webshop

Wij hebben een ruim assortiment handverkoop artikelen in onze webshop. Dit zijn middelen die vrij verkrijgbaar zijn zonder recept van de arts.

Ons assortiment bestaat, naast alle reguliere medicatie, uit een ruime selectie aan homeopathische, fytotherapeutische, orthomoleculaire en antroposofische middelen. Daarnaast verkopen wij twee lijnen voor huidverzorging; Vichy voor de normale huid en la Roche Posay voor de overgevoelige huid.

Wij geven u graag advies over handverkoop geneesmiddelen. Dit zijn middelen die vrij verkrijgbaar zonder recept van de arts. Indien uw klachten zodanig zijn dat u wel naar een arts moet, krijgt u dat advies van ons.

U kunt, nog voordat u de bestelling plaatst, zien of wij voldoende voorraad hebben en wat het artikel kost.

De meeste van deze artikelen kunnen wij binnen 1 werkdag naar u opsturen. Hiernaast kunt u de medicijnen ook gewoon afhalen bij Apotheek Koert. Als u voor 2 uur 's middags uw bestelling heeft geplaatst dan kunt u het in de meeste gevallen de volgende dag gewoon afhalen (behalve in het weekend). U hoeft dus niet meer te wachten op uw pakket en u kunt zelf bepalen wanneer u het afhaalt.

 Klik hier om verder te gaan naar onze webshop

 

Wilt u geneesmiddelen bestellen die zonder recept verkrijgbaar zijn? U kunt ze online bestellen op onze webshop Koertweb.

Naar de webshop