Apotheek Koert
Apotheek Koert, gelegen in Utrecht Oost aan de Biltstraat 100 bestaat sinds 1896. Het is één van de oudste apotheken in Utrecht.
Apotheek Koert is sinds 2004 gelegen in het gezondheidscentrum Wittevrouwen. In het gezondheidscentrum zijn tevens een huisartsenpraktijk, psychologenpraktijk, fysiotherapie, POH-GGZ (praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg), POH S (praktijkondersteuner somatiek voor diabetes, hart- en vaatziekten en longen), haptonomie en diëtiste gevestigd.

Bij apotheek Koert kunt u terecht voor het ophalen van uw geneesmiddelen. Wij hebben een intensieve samenwerking met vrijwel alle huisartsen in Utrecht stad en omgeving


Apotheek Koert Binnenstad
Apotheek Koert Binnenstad, gelegen in de binnenstad van Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade 30 te Utrecht, is onderdeel van Gezondheiscentrum Binnenstad.
Het gezondheidscentrum, waaronder Apotheek Binnenstad, is in 2013 opgericht uit een initiatief van apotheek Koert met huisartsenpraktijken: “Huisartsenpraktijk Breedstraat” en “Praktijk Kievitstraat”. Later sloot  “Fysiotherapiepraktijk Haalboom” hierbij aan.
Het Gezondheidscentrum Binnenstad zijn de volgende zorgverleners gevestigd: Huisartsen, apotheek, fysiotherapie, cesartherapie, psycholoog, diëtist, podotherapie en Saltro

 

Apotheek Koert Galgenwaard
Apotheek Koert Galgenwaard is gelegen aan het Herculesplein 371 te 3584 AA Utrecht.

De apotheek ligt onder de tribune aan de westzijde van het FC Utrecht stadion, De Galgenwaard. Ook Apotheek Koert Galgenwaard werkt samen met een groep huisartsen, waardoor altijd directe zorg inpandig aanwezig is.

Apotheek Koert Galgenwaard is opgericht nadat een vestiging van Apotheek Koert, gelegen aan de Jan van Galenstraat te Utrecht in het verpleegtehuis Nieuw Bleijenburg, te klein werd. In Nieuw Bleijenburg werd de eerste Baxtermachine van Apotheek Koert geplaatst en vestigde Apotheek Koert in 2003 voor het eerst een kleine instellingsapotheek. In 2008 is deze apotheek verhuisd naar een ruimere locatie in voetbalstadion “De Galgenwaard” en heeft zij een eigen naam gekregen. Hier zijn uiteindelijk drie Baxtermachines  in gebruik genomen en wordt voornamelijk medicatie gereed gemaakt voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen, opvangcentra, klinieken en andere instellingen.

Apotheek Koert Galgenwaard wordt een instellingsapotheek genoemd , omdat deze apotheek gespecialiseerd is in het inrichten van een complete medicatie-distributievoorziening, hetgeen betekent dat onze expertise is gericht op logistiek, distributie en het voorschrijven, leveren en toedienen van geneesmiddelen.

Verdere informatie over de instellingsapotheek kunt u vinden onder de button “voor zorginstellingen “.

Service Apotheek
Apotheek Koert is aangesloten bij de organisatie ‘Service Apotheek’. Deze organisatie ondersteunt de aangesloten apotheken bij onder andere dagelijkse bedrijfsvoering, het leveren van hoogwaardige farmaceutische zorg en op het gebied van offline en online communicatie. Apotheek Koert vindt het belangrijk om haar kwaliteit van zorg hoog en stabiel te houden. Service Apotheek helpt hierbij. Cliënten profiteren hier ook van door bijvoorbeeld gebruik te kunnen maken van de Medicatie App. Deze app kan helpen bij het instellen van alarmen op uw telefoon, zodat u uw medicatie niet vergeet, maar ook voor het bijbestellen van geneesmiddelen.