Reizigersadvies

Als apotheek zijn wij op de hoogte van de laatste en nieuwste adviezen voor de tropen, geheel volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering en de Wereld Gezondheids Organisatie.

Vraag tenminste vijf weken voor vertrek naar de vaccinatie en malaria adviezen voor uw persoonlijke situatie. In apotheek Koert is daarvoor een speciale tropeninformatie assistente aanwezig. Zij geeft u gratis een advies-op-maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw voorgaande inentingen (Rijksvaccinatieprogramma, Militaire Dienst, bij eerdere reizen, enz), in het verleden gemaakte reizen naar verre bestemmingen, op welke wijze u reist (primitief of juist geheel verzorgd) en uw eventuele medicijngebruik (een aantal geneesmiddelen kunnen aanleiding geven tot aangepaste adviezen, in overleg met de apotheker).

Invulformulier
Gaat u op reis en wilt u meer informatie over benodigde inentingen? U kunt hier het speciale intakeformulier downloaden. Wij verzoeken u dit in de apotheek in te leveren. Wij controleren uw gegevens en u ontvangt binnen één week een passend advies.

 

Wilt u geneesmiddelen bestellen die zonder recept verkrijgbaar zijn? U kunt ze online bestellen op onze webshop Koertweb.

Naar de webshop