Apotheek Koert Galgenwaard

Apotheek Koert Galgenwaard is gelegen aan het Herculesplein 371 te 3584 AA Utrecht.
De apotheek ligt onder de tribune aan de west zijde van het FC Utrecht stadion, De Galgenwaard. Ook Apotheek Koert Galgenwaard werkt samen met een groep huisartsen, waardoor altijd directe zorg inpandig aanwezig is.

Apotheek Koert Galgenwaard is opgericht nadat een vestiging van Apotheek Koert, gelegen aan de Jan van Galenstraat te Utrecht in het verpleegtehuis Nieuw Bleijenburg, te klein werd. In Nieuw Bleijenburg werd de eerste Baxtermachine van Apotheek Koert geplaatst en vestigde Apotheek Koert voor het eerst een kleine instellingsapotheek. In 2008 is deze apotheek verhuisd naar een ruimere locatie in De Galgenwaard en heeft zij een eigen naam gekregen. Hier zijn uiteindelijk drie Baxtermachines  in gebruik genomen en wordt voornamelijk medicatie gereed gemaakt voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen, opvangcentra, klinieken en andere instellingen. 

Apotheek Koert Galgenwaard is instellingsapotheek. Deze apotheek is gespecialiseerd in het inrichten van een complete medicatie-distributievoorziening. Onze expertise is gericht op logistiek, distributie en het voorschrijven, leveren en toedienen van geneesmiddelen in verpleeg- en verzorgingsinstellingen en klinieken.

Verdere informatie over de instellingsapotheek kunt u vinden onder de button “voor zorginstellingen “.