Apotheek Koert is gespecialiseerd in het geven van Reisadvies.

Wij zijn op de hoogte van de laatste en nieuwste adviezen betreffende het buitenland, Wij werken volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Meer informatie vind u op de website www.lcr.nl.

Bijzondere vragen betreffende bijvoorbeeld specifieke gebieden als de Tropen of Malariagebieden kunnen wij beantwoorden. Indien u het gevoel heeft dat uw vraag te specialistisch is, hebben wij medewerkers, die extra opgeleid zijn om reisadvies te geven. Vraag daar gerust naar.

Voor vragen over Malaria en / of Vaccinatie moet u minimaal vijf weken voor vertrek advies inwinnen voor uw persoonlijke situatie. Belangrijk is bijvoorbeeld of u al eerdere inentingen heeft gehad. Wij zorgen er voor dat er een tropeninformatie-assistente aanwezig is op  de locatie Apotheek Koert,  Biltstraat.  Zij is op de hoogte van het Rijksvaccinatieprogramma of bijvoorbeeld vaccinaties welke u gehad heeft tijdens militaire dienst, Verder kan zij meedenken over hoe u reist, (primitief of juist geheel verzorgd) en het medicijngebruik. Een aantal geneesmiddelen kan  aanleiding geven tot een aangepast reisadvies.

 

U kunt een afspraak maken voor een reisadvies. Dit kan eventueel ook besproken worden tijdens ons inloopspreekuur op de dinsdag, zie ook de button Adviesgesprek / Inloopspreekuur.

 

U kunt ook een adviesformulier invullen. Afhankelijk van uw vragen kunnen we uw advies dan schriftelijk afhandelen of een afspraak met u maken om uw vragen te bespreken. U kunt hier het speciale intakeformulier downloaden. Wij verzoeken u dit in de apotheek in te leveren (dit kan bij al onze vestigingen). Wij controleren uw gegevens en u ontvangt binnen één week een passend advies.